top of page

Jasmijn

FFO: Tash Sultana, Remi Wolf

Jasmijn is een verfrissende elektronische indie-pop artiest van Nederlandse bodem. Geboren en getogen in St. Hubert, schreef ze op haar elfde haar eerste nummer, begon ze op haar dertiende met produceren, en won ze op haar vijftiende haar eerste publieksprijs.Tot haar zestiende speelde ze in verschillende bands tot ze op haar zeventiende besloot er als solo artiest volop voor te gaan. 

Ze siert het genre door haar verrassende aanpak ervan. Ze mag dan wel een solo artiest zijn, maar dat is aan haar live klank niet te horen. Ze begeleid haar melodische zang met het besturen van synthesizers, bas en drums, en weet je aandacht vast te houden door je mee te nemen in haar pakkende melodieën en krachtige sound, gevuld met verhalen en geladen met emoties. 

Haar verrassende aanpak stopt hier niet. In 2019 begon ze met het strategisch uitbrengen van losse singles die samen in 2021 haar eerste EP 'Alien' zullen vormen. Door ook hier haar eigen draai aan te geven, wat meteen de aandacht pakte van de lokale media, laat ze zien waar ze voor staat; vernieuwing, originaliteit, en experimentatie. 

Embargoed

Onderstaande media staat onder embargo en mag pas gedeeld worden na de genoemde releasedatum

Onemorenightstand

Single uit op 16.04.202

Video uit op 23.04.2021

DSP link

Live

bottom of page